Големият страх на хората, които обмислят кариерна промяна е…

да започнат от нулата, и да се върнат на стартова позиция. Отново да инвестират време, енергия и пари за преквалификация и други разходи съпътстващи промяната. Другото, което излиза на повърхността е страхът, че няма да бъдат приети насериозно в новото амплоа.

Ако си една от тях вероятно това, което чувстваш е, че някои може да те злепостави или да се почувстваш неадекватно по отношение на знанията (ако се изправиш пред човек с опит в сферата, която си и ти). Това е страх, който замразява действията, и не ти позволява да направиш и крачка напред, защото в такива моменти се парализират и мислите и духа ти.

Когато направиш избор на нова кариера, която да отговаря на твоята същност, талант и стремежи за развитие синдрома на самозванеца става неуместен! Ако за първи път чуваш за синдром на самозванеца прочети в статията от блога ни за него – откъде води началото си, и как се проявява като резултат навън от нас.

Това, което бих искала да ти предам и запомниш е...

ти все още не осъзнаваш твоята компетентност и голяма част от твоя жизнен опит, естествени таланти и дори черти на характера. Ти вече си подготвена да се справиш добре, стига твоят избор да е осъзнат, премислен и подплатен с нужния ценз! Ние сме свикнали да приемаме за даденост нещата, които ни се удават отръки, и си мислим, че това е валидно и за другите. НЕ! Това не е задължително да бъде в тяхната природа! Може да означава, че не си отделила време да помислиш за това.

Предизвиквам те сега възможно най-конкретно да си отговориш на това как всичко в живота ти те е водило към разкриването на новата посока в кариерата.

DSC_5899

Ако усещаш, че това е подкрепата, която търсиш, и искаш да ти помогна заедно да изградим стратегия за справяне с предизвикателствата и промяната насрочи си среща с мен за опознавателен разговор.

Само попълни формата за безплатна опознавателна среща и ще те придружа по пътя на това пътуване

Абонирай се, научи повече и направи първата стъпка