Осем проявления на професионалната безизходица и как да продължиш напред

8 проявления на професионалната безизходица и как да продължиш напред [безплатен ресурс]

Здравей! Малко преди втория рожден ден на блога ми, реших да ти  направя подарък – моята книга „Осем проявления на професионалната безизходица и как да продължиш напред„!

В зората на моята практика като социален педагог и консултант по кариерно развитие и промяна поставих началото на блог, с намерението да създавам полезно съдържание, което да е насочено към постигане на кариерно удовлетворение.

Идеята за професионален успех постепенно се променя – ОТ бездушна амбиция „успех с цената на всичко“ и прегаряне,  КЪМ кариера изградена върху ценности, човешката уникалност и баланс. Това не е бърз процес, но е част от моята мисия и искам да чувствам, че допринасям за това.

И години наред си задавах един важен въпрос: „Защо след като повечето хора се стремят към осъществяване на дарбите и силата си, се случва така, че 80% от тях не се чувстват щастливи, свързани и дълбоко ангажирани в това, което работят,… във взаимоотношенията си.

Осем проявления на професионалната безизходица и как да продължиш напред

Форма за Безплатна книга

Попълнете формата за безплатен ресурс, за да получите моята книга „Осем проявления на професионалната безизходица и как да продължиш напред

Моята история:

В главата ми беше пълен хаос! Преживях затварянето на детски парти център „Дядовата ръкавичка“ като провал и ми отне време да се разгранича от него. Последва застой! Лутах се без цел и посока, не знаех накъде да продължа и какво да правя. Знаех само, че искам да работя за себе си, и това което правя да ми носи положителен смисъл и радост. Вече бях на 31, когато сина ми навърши 3 годинки, а аз се чувствах тревожна и гневна затова, че пропускам нещо важно. Така се завъртя живота и реших да пробвам късмета си 🙂 както се казва в МЛМ индустрията.

Въпросът това моето място ли е ме следваше цели 6 години. Най – хубавото, което ми се случи е възможността и началото да възстановя връзката със себе си, като това ми отне много време, средства и на моменти още по – голям хаос. Мдааа, все по трудния и заобиколен начин се случваха нещата при мен, докато не започнах да слушам интуицията си.

…и понеже преминах през трънлив път, познавам това мъчително усещане и неудовлетворението от липсата на смислена реализация ти поднасям дар – книгата „Осем проявления на професионалната безизходица и как да продължиш напред.  

Целта, която си поставих с написването й, е да ти помогна да погледнеш на застоя като еволюционна част от твоето развитие, да:

  •  да си отговориш на въпроса къде по пътя на себепознание спря да се движиш напред;
  • да постигнеш яснота каква промяна искаш да случиш;
  • и да се вдъхновиш за нови постижения и кариерни цели през сърцето.
Безплатен въпросник за самооценка "Как прекарваш времето си"

Представям ти моят безплатен въпросник за самооценка "Как прекарваш времето си?".