Благодаря ти за доверието!

Работя и помагам на жени, които са изправени на кръстопът да вземат решение в каква кариерна посока да насочат творческата си енергия и потенциал, да създадат или развият бизнес проект, ако вече имат такъв. Правим това стратегически, чрез силата на методика „Твой Ред“, която е базирана на съвременни научно доказани теории и подходи от професионалното ориентиране, кариерно развитие, както и от социално – педагогическата практика.

Прилагам творчески подход – вярвам, че преминаването към нова роля/професия, работодател или бизнес проект и развитието му е много повече от изготвяне на автобиография, мотивационно писмо и регистриране на фирма…процес, по време на който се случват осъзнавания и преобразяване на мислите и идентичността – най-голямото предизвикателство на промяната. Давам ти знания и необходимите инструменти, които ти помагат да направиш правилен избор. Правя и преход към психологическа подкрепа.

Как ти помагам и защо създадох методика "Твой Ред"

Знам, че носиш истинска съкровищница от дарба, силни качества, мечти, идеи, опит, и има какво да разкажеш на другите. Това в комбинация с технологичният напредък е мощен катализатор за изява в професионален план и успешна себереализация.

Истината е, че понякога важните избори и решения – за кариера като стил и начин на живот; за компанията и ролята ти в нея; за образование; за брачен партньор в живота – могат да се окажат объркващи.

Затова създадох методика „Твой Ред“, в 4 области на кариерно удовлетворение:

твой ред - програма за кариерно развитие и реализация

...и като резултат...

  • разбираш кои са твоите силни страни, дарба, ценности и умения;
  •  и как да ги използваш така че да ти служат в процес на работа;
  • освобождаваш се от ограничаващи вярвания и убеждения, което ти помага по-лесно да реализираш идеите и целите си;
  • взимаш решение за живот и кариера съобразено с твоите ценности;
  • имаш план стъпка по стъпка, който ти вдъхва увереност и мотивация да следваш своя ритъм и цели.

Твой ред е!
Готова ли си да осъществиш твоята промяна?

Безплатен въпросник за самооценка "Как прекарваш времето си"

Представям ти моят безплатен въпросник за самооценка "Как прекарваш времето си?".