Благодаря ти за доверието!

В работата си помагам на жени и мъже, които се чувстват неудовлетворени от кариерата си, изправени са на кръстопът и пред важен избор. Търсят решение как да си възвърнат позитивния дух и творческа енергия. Правим това стратегически, чрез силата на методика „Твой Ред“, която е  помогнала на клиентите ми направят промяна към кариера със смисъл и цел, както и да развият настоящата си практика.

Моят подход е холистичен – вярвам, че промяната на кариерата е много повече от изготвяне на автобиография, мотивационно писмо и регистриране на фирма. Това е процес по време на който се случват осъзнавания и промяна на мисленето и идентичността – най-голямото предизвикателство на промяната. В процеса на работа си служа с педагогически методи, подходи и инструменти. Правя и преход към психологическа подкрепа, тъй като ние сме цялостни личности (тяло и дух) и да ги делим е невъзможно.

Как ти помагам и защо създадох методика "Твой Ред"

Знам и съм убедена, че всеки един от нас носи истинска съкровищница от талант, силни качества, мечти и нови идеи, които в комбинация с технолигичния растеж са мощен катализатор за изява в професионален план и успешна себереализация. И без значение от колко време си на пазара на труда светът се нуждае от на нашия принос.

Истината е, че важните избори и решенията, които трябва да взимаме – за кариерата си, за стила и начина на живот, който искаме да живеем, за компанията, за ролята ни в нея, за образованието, за брачен партньор в живота и за какво ли още не – могат да се окажат объркващи за някои хора. Често да са изправени на кръстопът и да се лутат като „пате в калчище“. Аз бях представител на тази извадка и това ме провокира да създам методика „Твой Ред“, базирана на 4 области за кариерно удовлетворение:

  • Идентичност и самооценка
  • Разширяване на перспективата за развитие
  • Планиране и изграждане на визия за успех
  • Себереализация и изграждане на личен бранд
твой ред - програма за кариерно развитие и реализация

...и благодарение на това моите клиенти постигат:

  • разбиране и зачитане на своя Аз-образ;
  • освобождават се от ограничаващи вярвания и убеждения, което им помага по-лесно да реализират идеята си;
  • постигат яснота за кариерното си бъдеще или развиват настоящата си практика;
  • мотивирани са за успех по собствени критерии

Разгледай портфолиото от програми, и ако имаш нужда от съдействие коя да избереш, или други допълнителни въпроси не се колебай да се свържеш с мен. С уважение и радост ще изслушам и твоята история.

Твой ред е!
Готова ли си да осъществиш твоята промяна?

Само попълни формата за безплатна опознавателна среща и ще те придружа по пътя на това пътуване

Абонирай се, научи повече и направи първата стъпка